Södermalm

Förvara dina prylar – utan att lämna lägenheten. Vinterkläderna, skidutrustningen, barnens urväxta kläder, nostalgisaker osv. Har du som många andra på Södermalm tröttnat på att ha prylar som tar onödig plats i hemmet – men saknar tid att köpa lådor, märka upp allt och köra till ett förråd utanför stan? Beambox ser till att du kan stuva undan dina saker med minsta möjliga ansträngning.

Så här kommer du igång:

1) Välj antal lådor du vill förvara (minst 1)

2) Skapa ett konto och välj när vi ska lämna och hämta dina lådor

3) Via "mina sidor" på Beambox.se får du en digital överblick av dina lådor då vi fotar allt

4) Du kan när som helst beställa hem dina lådor via hemsidan

Varje låda kostar 49 kr per månad, så skippar du exemeplvis 1 latte per månad så kan du får bort en hel del kläder och prylar i hemmet som tar onödig plats. Det är självklart ingen uppsägningtid eller dolda avgifter.

Mvh Team Beambox

-20%
Välj antal Beamboxlådor

Beamboxlådor

I våra lådor kan du förvara skor, böcker, leksaker, porslin, kläder, fotoalbum eller andra prylar som får plats i en flyttlåda.


-20%
Välj antal stora saker

Stora saker

Vi tar även emot sånt som inte får plats i våra lådor såsom cyklar, resväskor, skidor eller barnvagnar.

Packade flyttlådor ska bokas som stora saker.


Beambox hämtar dina saker vid din dörr.

Beambox är en ny slags förvaringslösning som gör att du slipper hyra släp, kånka och bära dina saker till ett förråd. Vi hämtar och lämnar allt vid din dörr, vi fotar sakerna och gör dem tillgängliga för dig i en digital överblick, så att du alltid vet precis vad du har i förvaring. På Beambox betalar du bara för det du förvarar och inte för en fast yta.

Ägare till Beambox är Castellum, ett av Sveriges största Fastighetsbolag. Transportpartner är Bring, ett av nordens ledande logistikföretag.