Borderless Image

Beambox har en lite annorlunda syn på förvaring. Vi tycker att saker ska användas, och inte glömmas bort eller slängas i onödan. Därför gör vi också saker lite annorlunda.


Så funkar Beambox

Beambox erbjuder förvaring för sånt som du vill ha kvar men inte har plats för. Du väljer själv hur länge du vill förvara dina saker och samtidigt få god översikt över vad du faktiskt förvarar hos oss. Beambox erbjuder i dagsläget två tjänstenivåer som du kan boka direkt på hemsidan och så tar vi också emot bohag och möbler på offert.

 • BAS passar dig som har packade saker, saker du ska förvara tillfälligt vid flytt/renovering eller har saker som ska stå i förvaring under längre tid.

 • FLEX passar dig som behöver utrymme hemma och har saker som tar plats men som du ändå vill använda ibland. Det kan exempelvis vara säsongsutrustning, vinterkläder eller resväskor. Vill du enkelt kunna få hem enskilda saker eller få hjälp att sälja eller skänka dem? Då är FLEX för dig.

 • ”BOHAG” — Vi tar emot större saker och delar av ditt hem. Kontakta oss för offert.

jämförelese-tabell


Varför Beambox?

Det kan vara ganska jobbigt att gå igenom sina gömmor, men känslan av ett rensat förråd och ordning i skåpen är desto härligare. Vårt jobb är att göra att allt det där lite lättare. Vi hämtar och tar emot det mesta av dina saker, packade i kartonger eller opackade. Behöver du förvara större saker såsom barnvagnar, cyklar eller skidor så tar vi också emot dessa.

Lasse


Transport och förvaring på våra lager

När du bokat upphämtning så kommer vi hem till dig och hämtar dina saker. När dina saker kommer till vårt lager fotograferas dom och läggs upp på din privata sida på beambox.se. Där kan du logga in när som helst och se vad du förvarar hos oss. Fungerar så klart i mobilen som på datorn. Vi erbjuder dig översikt för att du ska veta vad du förvarar och om det är något som du lagt i dina lådor som du vet att du aldrig kommer att använda igen så kan du skänka eller sälja det från beambox.se.

Bringbil


Alltid tillgång till dina saker

När du vill komma åt någon av de saker du förvarar hos oss loggar du bara in på beambox.se igen och väljer vad du vill vill få levererat hem så ser vi till att du har den hemma inom ett helgfritt dygn (eller det datum som passar dig bättre). Du behöver bara se till att vara hemma och ta emot dina saker. Med Beambox behöver du inte skjuta upp rensandet för att gå igenom allt. Du kan skicka iväg lite i taget, få sakerna ur vägen och i lugn och ro bestämma vad du vill göra med dem sen.


Beamboxlådan

Beambox lådan är till för dig som beställer FLEX. För att dina saker inte ska bli förstörda och för att de ska vara lätta att hantera på vårt lager vill vi helst förvara dina saker i våra robusta lådor i lila plast. De återanvänds av våra kunder om och om igen. Dessa lådor är inte bara gjorda för att tåla transporter utan de går också att plombera så vi vet att ingen annan har öppnat din låda. Storleken på lådorna är vald för att de ska vara lätta att hantera både för dig och våra transportörer. En fördel med Beambox är att vi tar betalt per låda. Du betalar alltid bara för det som du förvarar och din månadskostnad går ner om du kör tillbaka några lådor.

I våra lådor går det bra att förvara skor, böcker, leksaker, porslin, kläder, fotoalbum eller andra prylar.

 • Mått: 60 x 31 x 40 cm

 • Volym: 56 liter

 • Maxvikt: 25 kg


Vad får jag inte förvara hos Beambox?

Vi tar som sagt emot det mesta av dina saker. Men det finns några begränsningar i vad vi kan och får ta emot:

 • Extra ömtåliga föremål

 • Färskvaror

 • Illegala substanser

 • Brandfarliga saker
  Se fullständiga villkor här