Hur det funkar

box-3.1

Beambox har en lite annorlunda syn på förvaring. Vi tycker att saker ska användas, och inte glömmas bort eller slängas i onödan. Därför gör vi också saker lite annorlunda.

Det kan vara ganska jobbigt att gå igenom sina gömmor, men känslan av ett rensat förråd och ordning i skåpen är desto härligare. Vårt jobb är att göra allt det där lite lättare.

Skicka iväg din saker

Börja med att beställa hem våra fina stryktåliga flyttlådor. Sen är det bara att börja packa. Ta hellre lite för många lådor eftersom vi bara tar betalt för de du faktiskt fyller.

Du behöver inte hålla ordning på vad du lägger i lådorna, bara vara noga med att packa ordentligt och att du klistrar på de medföljande etiketterna och plomberar lådorna. Vår transportpartner Bring kommer sedan hem till dig och hämtar lådorna.

Bringbil 02

På våra lager

När lådorna kommer till vårt lager fotograferas innehållet och läggs upp på din privata sida på beambox.se. Där kan du logga in när som helst och se exakt vad du la i våra lådor, även i mobilen.

Allt för att du ska slippa köpa en ny sovsäck bara för att du glömt bort att du överhuvudtaget ägde en.

Om det är något som du lagt i dina lådor som du vet att du aldrig kommer att använda igen så kan vi hjälpa dig med det också. I nuläget kan du kontakta oss för att berätta vad du vill att vi skänker eller återvinner. Men vi strävar efter att så snart som möjligt också erbjuda dig detta direkt från siten.

Och kom ihåg, vi tar fortfarande bara betalt för lådor som det är något i.

Att få tillbaka

När du vill komma åt någon av de saker du har hos oss loggar du bara in på beambox.se igen och väljer den låda (eller den sak) du vill ha hem igen så ser vi till att du har den hemma inom ett helgfritt dygn.

I månadskostnaden ingår 4 fria körningar per år och användare.

Lasse

Rensa undan lite i taget.

Med Beambox behöver du inte skjuta upp rensandet för att gå igenom allt. Du kan skicka iväg lite i taget, få sakerna ur vägen och i lugn och ro bestämma vad du vill göra med dem sen.