Inspiration för att skapa utrymme hemma.

Beambox är en ny förvaringstjänst. Vi förstår att det kan vara utmanande att veta vilka saker du ska spara hemma och vilka du kan förvara externt. Här är några olika exempel på situationer där du kan använda oss för att lösa ditt förvaringsbehov.

Nostalgi-lådan

Dagbok3


Förvara dina nostalgisaker, minnen, dagböcker eller barnens gamla teckningar. De ligger tryggt hos oss.

Säsongs-lådan

season stuff3


Säsongsrensa ditt hem, precis som du byter till vinterdäck när snön kommer kan du skicka in alla sommarsaker och ha dem ur vägen halva året, då de ändå inte används. Vi rekommenderar BEAMBOX FLEX för detta. Då kan du beställa hem enskilda saker ur din förvaring och har generöst med hemkörningar så du känner att du har tillgång till dina saker.

Flytt-lådan

cleaned closet2


När du ska flytta kan du börja med att köra iväg lite saker till oss. Du kan få dem levererade till din nya adress och behöver bära mindre själv på själva flyttdagen. Vi rekommenderar BEAMBOX BAS för detta. Du betalar vår lägsta månads-kostnad och dina saker står tryggt hos oss när du är mellan boenden.

Skänka-lådan

Myrorna stair2


Vi tycker att saker ska användas. För varje beställning du gör på Beambox får du möjlighet att skänka något till myrorna i samband med att vi hämtar dina saker till förvaring.

Här är bara några av de situationerna där vi kan hjälpa dig skapa utrymme för dig hemma. Och i alla dessa fall gäller vår grundprincip, du betalar bara för det du förvarar. Så beställ hellre några lådor för mycket än för lite. Om de kommer tillbaka tomma tas de bort från din kostnad.