Modern Förvaring


Vi på Beambox tycker att saker är till för att användas. Men det är svårt att hålla ordning på vad man faktiskt har. Det är lätt hänt att förrådet, vinden eller garderoberna börjar svämma över när barnen växer eller när två hem ska bli ett och man samtidigt vill ha fint hemma. Oavsett vilken situation du står inför finns Beambox för att hjälpa dig att hålla ordning på dina prylar.

Före
Före
Efter
Efter
Allting kvar, sökbart och fotograferat. Så att du lätt kan använda det du behöver, när du behöver det.
Sorterat

Vi hämtar och lämnar saker vid din dörr, och katalogiserar dem så att du alltid vet precis vad du har i förvaring. Det gäller både våra lådor och lite större saker som barnvagnar, resväskor eller golfutrustning.

Upphämtning sker på kvällstid när du är hemma av vår samarbetspartner Bring. Du kan alltid beställa hem sakerna igen när du behöver dem.

Så testa redan idag. För ett lättare hem, en lägenhet redo för visning eller för att äntligen bli av med saker som du inte vill använda på ett tag.

Varför Beambox


  • Vi hämtar dina saker vid din dörr.

  • Du kan förvara så lite eller så mycket du vill.

  • Från en låda och uppåt.

  • Du vet exakt vad du har i förrådet.

  • Vi lämnar tillbaka dina saker när du behöver dem igen.

  • Du behöver inte låna bil eller hyra släp.


Testa redan idag

Om du inte vet hur många lådor du behöver föreslår vi att du börjar med 10 stycken. Du betalar bara för de som kommer till oss fyllda och eftersom upphämtningen är gratis kan du alltid beställa några fler senare.

19 kr/mån

Beambox BAS

Har du redan packade saker? Ska du förvara tillfälligt vid flytt eller renovering, eller har du saker du vet ska stå i förvaring under lång tid? Då passar BAS dig.


Beambox FLEX

Behöver du utrymme hemma och har saker som tar plats men som du ändå vill använda ibland? Då är FLEX för dig.