Borderless Image

Smart magasinering i Stockholm

Letar du efter en smart magasinering i Stockholm? Att förvara alla sina saker i hemmet är inte alltid helt lätt. I den här texten kommer vi presentera ett bra och smidigt alternativ. Läs vidare och få mer information om smart magasinering i Stockholm!

Alla dessa saker

Våra hem är fulla av saker. I dag är det snarare en konst att hålla ytorna i hemmen rena från föremål. Tänk så mycket mer hemtrevligt det blir när alla bänkar, hyllor och bord inte är överfulla med tidningar, skålar, ljusstakar med mera. Men hur kan jag nå dit, undrar du kanske.

Steg 1 är att hålla nere antalet saker i hemmet, bara genom att rensa ut kan du skapa ordning i kaoset. I den här texten kommer vi titta lite närmare på hur du kan göra det på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt genom smart magasinering i Stockholm.

Skidor, resväskor, cyklar, fotoalbum, böcker, listan kan göras lång över sådant som vi absolut inte kan tänka oss att slänga, men som vi kanske inte använder varje dag. Varför förvara dessa saker i hemmet? Varför låta dem ta upp dyr kvadratmeteryta i lägenheten, yta som du skulle kunna använda till något bättre och roligare? Att lösa förvaringen med hjälp av smart magasinering är ett mycket bättre alternativ. Då kan du bo på en mindre yta och betala en lägre hyra. Det är betydligt billigare per kvadratmeter att förvara sina saker utanför hemmet än att göra det i hemmet.

Förvaringslösningar i Stockholm

Bostadsmarknaden i Stockholm är, som bekant, i många avseenden vansinnig. De höga priserna på bostäder i Stockholms centrala delar har gjort att fler tvingas bo betydligt mindre än vad de skulle vilja. Följden blir att det är svårt att förvara sina saker i hemmet. I dag bor många på så lite som 20 - 30 kvadratmeter. Det är inte svårt att förstå att det inte ryms några stora förvaringsmöbler, hyllor eller skåp i en så liten lägenhet.

Vad finns det då för alternativ? Kanske har du börjat leta efter möjligheter att hyra förråd i Stockholm. Då har du förmodligen också märkt att det inte är helt enkelt. Det brukar sluta med ett konstaterande att förrådet antingen ligger för långt bort eller att det kostar för mycket.

Låt oss presentera lösningen: smart magasinering i Stockholm med hjälp av Beambox!

Tjänsten Beambox

Beambox är en modern och användarvänlig tjänst för alla som har behov av smart magasinering. Hur fungerar Beambox? Det är enkelt:

  • Du väljer vilka föremål som du vill magasinera
  • Beambox kommer och hämtar dina saker
  • Beambox fotograferar och organiserar dina saker
  • Beambox förvarar dina ting på ett tryggt och säkert sätt i sina förråd
  • Du kan när som helst logga in på din privata sida och se vad du förvarar
  • Du kan när som helst beställa hem de saker som du behöver

Beambox är den enkla och bekväma lösningen för dig som letar efter smart magasinering i Stockholm. Om du vill magasinera riktigt stora saker som cyklar, barnvagnar eller liknande går även det bra. Dessutom kan du sälja eller skänka bort de saker som du kommer fram till att du inte längre behöver.

6

Så kan du använda Beambox

Behoven när det gäller förvaring kan se väldigt olika ut men Beambox passar alla. Det finns många olika sätt att använda Beambox på och här tänkte vi ge några exempel.

Nostalgilådan

Sparar du mycket saker av nostalgiska skäl? Då kan du med fördel samla dessa saker i en nostalgilåda. Det kan vara dagböcker, minnen, barnens teckningar eller något helt annat. Alla dina nostalgiföremål kommer att finnas i tryggt förvar hos Beambox.

Säsongslådan

Har du saker som du endast använder vissa delar av året? Det kan handla om sportutrustning som bara används på sommaren, eller resväskor som du bara plockar fram när du ska iväg på semester. Med Beambox Flex löser du enkelt problematiken när det gäller prylar som endast används en viss säsong på året.

Flyttlådan

Ska du flytta? Då kan du börja med att lämna en del saker till Beambox. Du får dem levererade till din nya adress när helst du önskar. På det sättet lättar du lite på det tunga flyttlasset. Beambox Bas är rätt tjänst för dig som står mellan två boenden.

Börja använda Beambox i dag

Visst kan det kännas tungt att behöva gå igenom alla saker där hemma. Risken är att det du ser framför dig är ändlösa kvällar med arbete men riktigt så behöver det inte bli. Med Beambox kan du ta lite i taget, du behöver inte gå igenom allt på en gång utan du kan göra det i din takt.

Ett tips är att börja med den garderob eller det förråd där du har sämst ordning. Eller om du hellre vill det så kan du börja med den utrensning som känns lättast. Då har du i alla fall kommit igång! Tänk vilken skön känsla det är när du har rensat ut och fått ordning på saker och ting. När du väl upptäcker fördelarna med det kommer nog resten av arbetet gå som en dans.

Gör dig själv en tjänst och prova Beambox redan i dag. Lycka till!

19 kr/mån

Beambox BAS

Har du redan packade saker? Ska du förvara tillfälligt vid flytt eller renovering, eller har du saker du vet ska stå i förvaring under lång tid? Då passar BAS dig.


Beambox FLEX

Behöver du utrymme hemma och har saker som tar plats men som du ändå vill använda ibland? Då är FLEX för dig.


BAS FLEX
Vad vill du förvara?
Har du packade lådor?
Vill du låna lådor av beambox?
Har du lite större saker såsom skidor, barnvagnar eller resväskor?
Vi hämtar sakerna hemma hos dig
Upphämtning av packade lådor hemma hos dig på valfritt datum
Du har full koll på dina saker
Foto av lådorna på ditt konto
Foto av varje sak i lådorna på ditt konto
Säker förvaring
Förvaring i övervakade, uppvärmda lokaler
När du behöver något kör vi hem det till dig
Antal gratis hemkörningar av saker 1 12
Hemkörning av hela lådor
Hemkörning av enstaka saker från en låda
BAS FLEX
Vad vill du förvara?
Har du packade lådor?
Vill du låna lådor av beambox?
Har du lite större saker såsom skidor, barnvagnar eller resväskor?
Vi hämtar sakerna hemma hos dig
Upphämtning av packade lådor hemma hos dig på valfritt datum
Du har full koll på dina saker
Foto av lådorna på ditt konto
Foto av varje sak i lådorna på ditt konto
Säker förvaring
Förvaring i övervakade, uppvärmda lokaler
När du behöver något kör vi hem det till dig
Antal gratis hemkörningar av saker 1 12
Hemkörning av hela lådor
Hemkörning av enstaka saker från en låda

Har du frågor, kontakta oss på 076-8076327

Beambox tar emot kunder i Stockholm och har vårt lager i Norsborg. Men vi tar hand om dina saker från din egen dörr och du behöver inte hyra släp eller ta en hel dag för att få iväg dina saker.

I korthet är Beambox en tjänst som löser ditt arkiveringsbehov i Stockholm. Vi vet att många i Stockholm har begränsat med tid så vi ser till att både hämta och lämna det du vill magasinera vid din dörr, när det passar dig.

Vårt erbjudande om du söker förvaring i Stockholm består av ett BAS- respektive FLEX paket. Det går självklart att kombinera dessa för bästa magasineringslösning.

All förvaring sker i våra larmade, uppvärmda och bemannade lager i Stockholm

Hur mycket kan jag förvara?
Vi tar emot allt det du vill förvara, vid flytt eller större mäng får ni gärna kontakta vår kundtjänst (info@beambox.se) så hjälper vi dig att dubbelkolla att allt får plats i en och samma bil så din upplevelse blir så bra som möjligt.

Kan jag förvara möbler, mattor etc?
Ja, Beambox lagrar det mesta. Mattor, lampor och möbler är några exempel. Vill du magasinera saker som är större än vad 1 person kan bära ber vi dig gärna kontakta info@beambox.se eller ringa 076-807 63 27.