Borderless Image

Smart förvaring och magasinering i Stockholm

Faller sakerna ut ur garderoben när du öppnar den? Har du till och med tvingats sluta utöva någon hobby på grund av att du inte har utrymme för utrustningen? Det är många som kämpar med förvaringsproblem i hemmen, inte minst på grund av att många bor trångt i dag. Den skenande bostadsmarknaden i Stockholm har gjort att fler lever på allt färre kvadratmeter. I den här texten kommer vi berätta mer om smart förvaring.

Det finns en lösning på problemet. Genom flexibel förvaring i ett förråd utanför hemmet kan du behålla alla saker som du vill ha kvar och dessutom ha tillgång till dem när du vill.

Läs vidare så berättar vi mer om hur du kan höja din livskvalitet med ett lite annorlunda och mer lättillgängligt förråd i Stockholm.

Svårt att rymma allt?

Bostadsmarknadens utveckling i Stockholm har gjort att allt fler väljer, eller tvingas, att bo trångt. Det är inte ovanligt att singlar bor i lägenheter med endast 20 kvadratmeter boyta. Sambopar bor ofta på så lite som 35 kvadratmeter. Även om det finns fördelar med att inte ha så många kvadratmeter att städa är nackdelarna ganska givna. De flesta skulle säkert välja att bo på lite större yta om de hade råd och/eller möjlighet.

När arkitekter ritar små lägenheter kompromissar de i regel med plats för förvaring. Sovrummen kan sakna garderober och att det finns ett invändigt förråd för extra förvaring är verkligen ingen självklarhet. Har du tur delar du kanske på ett källarutrymme eller ett vindsutrymme med andra hyresgäster, men det är sällan det ryms särskilt mycket i de trånga utrymmena. Möjligheterna till smart förvaring blir minimala.

I en lägenhet på ett fåtal kvadratmeter är svårt att rymma förvaringsmöbler. Det gör att det blir svårt att få plats med saker som används sällan men som ändå behövs. Alla har olika behov när det gäller smart förvaring och några vanliga föremål som allt fler väljer att förvara utanför hemmet är till exempel vinterkläder, gamla möbler, resväskor, bebissaker, instrument och sportutrustning.

Dessutom är det många som vill spara saker med affektionsvärde. Det kan vara sådant som sällan plockas fram men som absolut inte är ett alternativ att göra sig av med.

Behoven ser som sagt olika ut men lösningen för alla heter smart förvaring, och vi börjar närma oss den lösningen nu.

Hur ska du göra om du vill spela golf, paddla kajak eller utöva någon annan fritidssysselsättning som kräver utrustning som tar mycket plats? Är det enda alternativet att göra sig av med grejerna och lägga hobbyn på hyllan?

Nej, det finns ett mycket bättre alternativ. Genom att hyra ett förråd utanför bostaden är problemet löst. Allt fler nyttjar möjligheten att hyra förråd för att magasinera de saker som inte ryms i hemmet. Det är en förvånansvärt prisvärd och flexibel lösning.

Bekväm och smart förvaring

Den enkla och prisvärda lösningen på förvaringsproblemen i Stockholm heter Beambox. Med Beambox kan du förvara dina saker som du för tillfället inte behöver på ett smidigt och flexibelt sätt. Beambox är smart förvaring när den är som bäst.

Beambox hämtar, organiserar och förvarar

Beambox har gjort det enkelt att förvara saker utanför hemmet. Beambox hämtar, organiserar och magasinerar dina saker så att du slipper förvara dem hemma. Beambox hämtar dina saker som de är. Du väljer själv om du vill använda egna förvaringslådor eller om du vill ha Beambox lådor i hårdplast. Behöver du förvara något mer skrymmande som cyklar, barnvagnar eller skidor, går även det bra.

Du väljer själv hur länge du vill magasinera dina saker och du har alltid en bra översikt över vad du har i förrådet. Tack vare att Beambox organiserar och fotograferar dina saker kan du logga in på hemsidan och via din privata sida se vad du för tillfället har magasinerat. Bildöversikten fungerar lika bra på datorn som i mobilen.

beambox-flex-2

Beamboxlådan

Beambox förvaring är smart och flexibel tack vare den unika Beamboxlådan. För att sakerna inte ska gå sönder och för att de ska vara så lätta som möjligt att hantera på lagret, förvarar Beambox gärna dina saker i robusta lila plastlådor. De återanvänds om och om igen samt är gjorda för att tåla transporter. Lådorna är dessutom möjliga att plombera vilket säkerställer att ingen obehörig har öppnat dem.

Beambox tar betalt per låda, vilket gör att aldrig du betalar för mer än det du förvarar. Några exempel på saker som lämpar sig att förvara i lådorna är porslin, fotoalbum, skor och böcker. Lådorna rymmer 56 liter och får väga maximalt 25 kg. Alltid nära till hands Tro nu inte att du inte kan använda sakerna bara för att de inte finns i hemmet. Tvärtom! Du kan enkelt beställa hem enskilda föremål när du behöver dem. Du loggar helt enkelt in på din privata sida och väljer vad du vill få hemlevererat, och har föremålen i hemmet inom ett helgfritt dygn. Föredrar du ett annat datum går det självklart bra. Du behöver bara vara hemma och ta emot leveransen.

Dina ägodelar är alltså alltid nära till hands. Via Beambox kan du även sälja eller skänka bort saker som du inte längre behöver.

Kom igång med smart förvaring i dag

Det kan vara jobbigt att gå igenom sina gömmor i bostaden men det känns desto bättre efteråt. Tänk att äntligen få ordning och reda där hemma! Det är bara möjligt om du inte har för mycket saker i skåpen och garderoberna.

Beambox gör det lättare för dig att nå dit. Med Beambox behöver du inte gå igenom allt på en gång, du kan ta lite i taget. Dessutom har Beambox gjort det enkelt att både lämna saker till förvaring och att beställa hem dem igen.

Så vad väntar du på? Höj din livskvalitet genom att skapa mer utrymme och bättre ordning i hemmet. Lös din förvaring med hjälp av Beambox!

19 kr/mån

Beambox BAS

Har du redan packade saker? Ska du förvara tillfälligt vid flytt eller renovering, eller har du saker du vet ska stå i förvaring under lång tid? Då passar BAS dig.


Beambox FLEX

Behöver du utrymme hemma och har saker som tar plats men som du ändå vill använda ibland? Då är FLEX för dig.


BAS FLEX
Vad vill du förvara?
Har du packade lådor?
Vill du låna lådor av beambox?
Har du lite större saker såsom skidor, barnvagnar eller resväskor?
Vi hämtar sakerna hemma hos dig
Upphämtning av packade lådor hemma hos dig på valfritt datum
Du har full koll på dina saker
Foto av lådorna på ditt konto
Foto av varje sak i lådorna på ditt konto
Säker förvaring
Förvaring i övervakade, uppvärmda lokaler
När du behöver något kör vi hem det till dig
Antal gratis hemkörningar av saker 1 12
Hemkörning av hela lådor
Hemkörning av enstaka saker från en låda
BAS FLEX
Vad vill du förvara?
Har du packade lådor?
Vill du låna lådor av beambox?
Har du lite större saker såsom skidor, barnvagnar eller resväskor?
Vi hämtar sakerna hemma hos dig
Upphämtning av packade lådor hemma hos dig på valfritt datum
Du har full koll på dina saker
Foto av lådorna på ditt konto
Foto av varje sak i lådorna på ditt konto
Säker förvaring
Förvaring i övervakade, uppvärmda lokaler
När du behöver något kör vi hem det till dig
Antal gratis hemkörningar av saker 1 12
Hemkörning av hela lådor
Hemkörning av enstaka saker från en låda