Borderless Image

Stockholms smartaste arkivering för företag

Svämmar det interna arkivet över av dokument? Ni känner väl till bokföringslagen som säger att alla underlag för din bokföring måste sparas i minst sju år? Många företag har små, trånga förråd och har svårt att rymma alla de dokument som måste sparas.

I den här texten kommer vi presentera ett smart alternativ till att spara alla dokument i ett förråd. Beambox är en enkel och smidig tjänst för dig som letar efter en lösning när det gäller arkivering i Stockholm. Så läs vidare för att lära dig mer om en smart arkiveringslösning!

Höga hyror för företag i Stockholm

Många av dagens företag i Stockholm betalar skyhöga hyror för sina lokaler. Att förvara viktiga dokument och annat material i trånga förråd i företagets lokaler är sällan en praktisk och kostnadseffektiv lösning.

Att hitta en bra företagslokal i Stockholm är inte helt enkelt. Många gånger hamnar företagen i dilemmat mellan att välja en centralt belägen lokal till en hög kostnad kontra att välja en billigare som är belägen utanför Stockholms centrala delar.

Dessutom gör kostnadsfrågan att många tvingas välja en mindre lokal än vad de hade önskat. Det gör arkivering och förvaring av dokument till en ännu större utmaning.

Allt fler företag väljer att låta en extern part ta hand om arkiveringen av de dokument som enligt lag måste sparas. Genom att förvara dokumenten utanför de egna lokalerna frigörs yta som istället kan användas för att bedriva företagets kärnverksamhet.

Hur ser era arkiveringsbehov ut?

Oavsett vilken bransch ni verkar i eller vilken verksamhet ni ägnar er åt så producerar ni säkert dokument som behöver sparas under en lång tid framöver. Även om det har pratats länge om det papperslösa kontoret ser verkligheten helt annorlunda ut, de flesta företag framställer fortfarande stora mängder information på papper. Delar av den här informationen är sådan som inte kan slängas bort men som heller inte används dagligen.

Alla kunder har unika arkiveringsbehov, det kan handla om heltäckande lösningar som omfattar allt från packmaterial till destruktion. Andra behöver endast själva arkivlagringen.

Gemensamt för alla kunder är att de behöver en kostnadseffektiv och säker lösning som fungerar för de unika arkiveringsbehoven. Beambox har lång erfarenhet av arkivering av diverse dokument och arbetar kontinuerligt med att förenkla sin arkiveringslösning för att underlätta för kunderna.

I Beambox arkiv är era dokument säkra. Ni behöver inte oroa er för brand, stöld, fukt eller felaktig hantering. Kundens trygghet är det viktigaste för oss. Beambox hjälper företag, organisationer och myndigheter oavsett bransch, storlek och behov. Beambox är säkert, kostnadseffektivt och enkelt.

Beambox för företag - så fungerar det

Hur fungerar den arkiveringstjänst som Beambox tillhandahåller? Beambox kan förvara era akter, er bokföring eller något annat material på såväl lång som kort sikt. Ert material förvaras i uppvärmda, säkra och larmade lager. Beambox tar även emot större saker om ni behöver frigöra ännu mer yta.

Allt börjar med att ni packar ner det som ska arkiveras. Om ni behöver packlådor så ingår leverans av packlådor i tjänsten. Självklart får ni gärna använda er av egna lådor om ni har möjlighet.

Därefter bokar ni upphämtning av ert material, ni väljer själva en dag som passar. Beambox förvarar sedan ert material på ett tryggt sätt.

Tack vare en översiktsbild som Beambox tillhandahåller kan ni enkelt beställa hem något när ni behöver det. Ni bokar en utkörning via ert konto på Beambox webbsida. Självklart loggar ni in på en privat sida när ni ska beställa hem något material. Leveransen sker redan dagen efter.

Kort sagt: Beambox har Stockholms smartaste arkivering för företag.

BAS eller FLEX

Har Beambox några olika upplägg när det gäller arkiveringstjänsten? Ja, ni kan välja mellan två olika upplägg. Låt oss titta lite närmare på dem.

Beambox finns i två varianter när det gäller arkivering för företag: BAS och FLEX. Hur de skiljer sig åt kan ni kan läsa mer om här men sammanfattningsvis är FLEX en lösning för er som vill kunna vara mer flexibla med att regelbundet kunna använda de saker som ni lagrar genom Beambox.

Väljer ni FLEX ingår exempelvis 12 gratis hemkörningar av material. Ni kan också beställa hem enstaka saker från en låda. Har ni inte något behov av återkommande hemkörningar eller leveranser av enstaka lådor väljer ni BAS.

Lasse

Kom igång direkt

Att börja gå igenom företagets dokument kan kännas som en hög tröskel att ta sig över, men får många är det den mest praktiska och prisvärda lösningen att förvara företagets dokument utanför företagets lokaler.

Tänk på möjligheterna som finns med att frigöra ytor i företagslokalerna. Kanske kan ni skapa fler kontorsplatser eller bygga ut verksamheten på något annat sätt?

Att låta företaget ägna sig åt sin kärnverksamhet har gång på gång visat sig vara något som leder till ökad tillväxt. Med dagens, många gånger för små, företagslokaler gäller det att nyttja de kvadratmeter som finns att tillgå på absolut bästa sätt.

19 kr/mån

Beambox BAS

Har du redan packade saker? Ska du förvara tillfälligt vid flytt eller renovering, eller har du saker du vet ska stå i förvaring under lång tid? Då passar BAS dig.


Beambox FLEX

Behöver du utrymme hemma och har saker som tar plats men som du ändå vill använda ibland? Då är FLEX för dig.


BAS FLEX
Vad vill du förvara?
Har du packade lådor?
Vill du låna lådor av beambox?
Har du lite större saker såsom skidor, barnvagnar eller resväskor?
Vi hämtar sakerna hemma hos dig
Upphämtning av packade lådor hemma hos dig på valfritt datum
Du har full koll på dina saker
Foto av lådorna på ditt konto
Foto av varje sak i lådorna på ditt konto
Säker förvaring
Förvaring i övervakade, uppvärmda lokaler
När du behöver något kör vi hem det till dig
Antal gratis hemkörningar av saker 1 12
Hemkörning av hela lådor
Hemkörning av enstaka saker från en låda
BAS FLEX
Vad vill du förvara?
Har du packade lådor?
Vill du låna lådor av beambox?
Har du lite större saker såsom skidor, barnvagnar eller resväskor?
Vi hämtar sakerna hemma hos dig
Upphämtning av packade lådor hemma hos dig på valfritt datum
Du har full koll på dina saker
Foto av lådorna på ditt konto
Foto av varje sak i lådorna på ditt konto
Säker förvaring
Förvaring i övervakade, uppvärmda lokaler
När du behöver något kör vi hem det till dig
Antal gratis hemkörningar av saker 1 12
Hemkörning av hela lådor
Hemkörning av enstaka saker från en låda