Borderless Image

Hyra förråd i Stockholm

Svårt att hitta plats i hemmet för alla dina saker? Lös problemet med förvaring genom att hyra förråd i Stockholm. I den här texten kommer vi berätta mer om hur du kan använda tjänsten Beambox för att lösa dina förvaringsproblem på ett smart och flexibelt sätt.

Bostadsmarknaden i Stockholm

Stockholm växer ständigt och i en snabb takt och bostadsmarknaden har växt sig allt starkare på senare år. Priset per kvadratmeter har ökat dramatiskt och det är många som tvingas bo på färre kvadratmeter än vad de egentligen skulle vilja.

Allt fler flyttar in mot huvudstadens mer centrala delar och det leder till att människor bor i allt mindre lägenheter, så kallat kompakt boende. Visst kan det vara skönt att inte behöva städa en stor lägenhet men det medföljer även en rad utmaningar.

Många upplever att det är svårt att hitta en optimal bostad i Stockholm. Antingen är den för dyr, för liten eller så ligger den för långt ifrån arbetsplatsen. Genom att överväga möjligheten att hyra förråd för att rymma sina saker ökar även potentialen att hitta en bostad som både är praktisk och har ett bra läge. Att det i dagsläget dessutom är så pass prisvärt att hyra förråd gör inte saken sämre.

Utmaningarna med att bo mindre

Vad leder trångboddheten till? Ja, ofta blir det rörigt och svårt att hålla ordning i en liten lägenhet, särskilt för den som har mycket saker hemma. För den som har en mer skrymmande hobby kan det vara i stort sett omöjligt att skapa ordning i kaoset.

Saknar man förvaringslösningar tvingas man ha saker som man hellre hade velat stuva undan framme. Dessutom är det stor risk att saker blir blandade på ett olyckligt sätt. Bara den som har gott om plats kan organisera sina saker.

Smarta förvaringslösningar

Att lösa förvaringen är inte helt lätt för den som bor trångt. Det går att försöka trolla med små förvaringsmöbler och hyllor på väggar men det löser sällan hela problemet. Det bästa sättet brukar vara att hyra förråd utanför hemmet. Läs vidare så ska vi berätta mer om hur enkelt och smidigt det kan vara att hyra förråd på ett lite annorlunda sätt i Stockholm.

Vad har du för behov när det gäller förvaring? Några behöver få undan sina vinterkläder och resväskor medan andra har skrymmande utrustning till en hobby som de inte utövar under hela året. Oavsett hur behoven ser ut är det en bra idé att hyra förråd för att få undan de saker som du vill behålla men som du inte använder dagligen.

Behöver du stuva undan prylar tillfälligt under året, eller har du saker med affektionsvärde som du vill spara för framtiden men sällan plockar fram? Oavsett vilket så är Beambox rätt lösning för dig. Nu ska vi titta lite närmare på tjänsten och hur du kan använda dig av den för att lösa dina förvaringsproblem.

Beambox löser problemen

Har du letat efter bra möjligheter att hyra förråd i Stockholm? Då har du kanske märkt att det inte alltid är helt enkelt. Antingen ligger förrådet för långt bort eller så kostar det för mycket. Beambox presenterar ett alternativ till de dyra och krångliga förvaringslösningarna som i hög grad dominerar marknaden i dag. Läs vidare för att upptäcka alla fördelar med Beambox!

Beambox har gjort det enkelt att hyra förråd. Beambox hämtar dina saker i hemmet, nerpackade i lådor eller opackade om det rör sig om större saker som inte behöver emballeras. När föremålen anländer till Beambox förråd fotograferas allt så att du får en överblick av det som har skickats in. Du kan alltid logga in på din privata sida och se vad du förvarar hos Beambox.

Kommer du på att du behöver någon av sakerna beställer du hem det föremålet och har det hemma inom ett helgfritt dygn.

Fördelar med Beambox

Förmodligen börjar du inse fördelarna med Beambox men för enkelhetens skull har vi sammanfattat dem här nedanför:

  • Beambox hämtar dina saker

  • Du vet alltid exakt vad du förvarar hos Beambox

  • Du kan snabbt få tillgång till dina saker

  • Du behöver inte själv åka fram och tillbaka mellan hemmet och förrådet

  • Beambox är en prisvärd tjänst

  • Du betalar bara för det som du förvarar

  • Beambox är tryggt och säkert tack vare plomberade förvaringslådor samt larmade och bemannade lokaler.

  • Du kan förvara stora saker som exempelvis cyklar och barnvagnar

Sammanfattningsvis är Beambox en smidig, bekväm och enkel tjänst för dig som vill lösa problemen med förvaring i hemmet. Med Beambox har du alltid koll på dina saker och kan använda dem när du vill.

910A6186

Prova Beambox redan i dag

Det kan kännas jobbigt att gå igenom alla saker där hemma men när det väl är gjort känns det desto bättre. Med Beambox behöver du dessutom inte gå igenom allt på en gång utan du kan börja med några få saker och sedan utöka din förvaring hos Beambox, allteftersom du hinner gå igenom och sortera sakerna i bostaden i lugn och ro. Genom att ha färre saker i hemmet blir det lättare att hålla ordning. Med ordning och reda ökar trivseln och därmed din livskvalitet.

När du har fått iväg lite saker till Beambox kommer du att märka hur mycket enklare det blir att hålla ordning där hemma. Lycka till!

19 kr/mån

Beambox BAS

Har du redan packade saker? Ska du förvara tillfälligt vid flytt eller renovering, eller har du saker du vet ska stå i förvaring under lång tid? Då passar BAS dig.


Beambox FLEX

Behöver du utrymme hemma och har saker som tar plats men som du ändå vill använda ibland? Då är FLEX för dig.


BAS FLEX
Vad vill du förvara?
Har du packade lådor?
Vill du låna lådor av beambox?
Har du lite större saker såsom skidor, barnvagnar eller resväskor?
Vi hämtar sakerna hemma hos dig
Upphämtning av packade lådor hemma hos dig på valfritt datum
Du har full koll på dina saker
Foto av lådorna på ditt konto
Foto av varje sak i lådorna på ditt konto
Säker förvaring
Förvaring i övervakade, uppvärmda lokaler
När du behöver något kör vi hem det till dig
Antal gratis hemkörningar av saker 1 12
Hemkörning av hela lådor
Hemkörning av enstaka saker från en låda
BAS FLEX
Vad vill du förvara?
Har du packade lådor?
Vill du låna lådor av beambox?
Har du lite större saker såsom skidor, barnvagnar eller resväskor?
Vi hämtar sakerna hemma hos dig
Upphämtning av packade lådor hemma hos dig på valfritt datum
Du har full koll på dina saker
Foto av lådorna på ditt konto
Foto av varje sak i lådorna på ditt konto
Säker förvaring
Förvaring i övervakade, uppvärmda lokaler
När du behöver något kör vi hem det till dig
Antal gratis hemkörningar av saker 1 12
Hemkörning av hela lådor
Hemkörning av enstaka saker från en låda

Har du frågor, kontakta oss på 076-8076327

Beambox tar emot kunder i Stockholm och har vårt lager i Norsborg. Men vi tar hand om dina saker från din egen dörr och du behöver inte hyra släp eller ta en hel dag för att få iväg dina saker.

I korthet är Beambox en tjänst som löser ditt arkiveringsbehov i Stockholm. Vi vet att många i Stockholm har begränsat med tid så vi ser till att både hämta och lämna det du vill magasinera vid din dörr, när det passar dig.

Vårt erbjudande om du söker förvaring i Stockholm består av ett BAS- respektive FLEX paket. Det går självklart att kombinera dessa för bästa magasineringslösning.

All förvaring sker i våra larmade, uppvärmda och bemannade lager i Stockholm

Hur mycket kan jag förvara?
Vi tar emot allt det du vill förvara, vid flytt eller större mäng får ni gärna kontakta vår kundtjänst (info@beambox.se) så hjälper vi dig att dubbelkolla att allt får plats i en och samma bil så din upplevelse blir så bra som möjligt.

Kan jag förvara möbler, mattor etc?
Ja, Beambox lagrar det mesta. Mattor, lampor och möbler är några exempel. Vill du magasinera saker som är större än vad 1 person kan bära ber vi dig gärna kontakta info@beambox.se eller ringa 076-807 63 27.