Borderless Image

Färre saker innebär mer tid till annat - dags att hyra förråd!

Många upplever att de är bundna av sina prylar. Faktum är att ju fler saker du har, desto mer tid behöver du ägna åt dem. Det är alltid något som behöver repareras, underhållas, flyttas på eller hanteras på något annat sätt. Genom att göra sig av med saker från hemmet kan du skapa mer fysiskt och mentalt utrymme.

En person som har färre saker i hemmet upplever ofta att han eller hon har mer tid att ägna sig åt det som personen faktiskt vill göra. Det kan vara att läsa böcker, vara med familjen eller ägna tid åt någon hobby. I den här texten kommer vi att titta lite närmare på vad det innebär att göra sig av med saker och hur du kan göra det på ett enkelt, smidigt och kostnadseffektivt sätt.

Tänk gärna igenom vad du skulle vilja ägna dig åt om du fick mer tid och mentalt utrymme? Kanske finns det något projekt som du har drömt om att starta eller någon hobby som du har lagt på hyllan men som du skulle vilja återuppta. Genom att frigöra utrymme hemma kommer det bli lättare att fokusera på det viktiga i livet - det som du verkligen vill göra.

Fundera på vad du egentligen behöver

Vilka av dina saker behöver du egentligen? Finns det något som du skulle kunna avvara? Fördelen med att hyra förråd är att du inte behöver göra dig av med sakerna. Du kan låta dem ligga i förrådet till dess att du känner att du behöver dem igen. Det är en perfekt lösning för förvaring av sådant som du inte behöver för tillfället men som du inte känner dig helt säker på att du vill sälja eller skänka bort.

Vi är många som samlar på oss saker och som har svårt för att skänka bort eller sälja våra kära ägodelar. Kanske tänker du att “den där kan vara bra att ha någon gång”. Men hur ofta får du faktiskt användning av de där sakerna som bara ligger i förrådet eller källaren och tar upp plats? Varje gång som du tänker att något kan vara bra att ha i framtiden bör du också väga in de nackdelar som faktiskt finns med att behålla saken. Allt du väljer att behålla tar upp plats; fysiskt, mentalt och tidsmässigt.

En tumregel som är bra att använda sig av är att om du inte använt en sak på två år så behöver du förmodligen inte förvara den i ditt hem. Sådant som du nästan aldrig plockar fram och tittar på eller använder, kan lika gärna förvaras utanför ditt hem. Det är förmodligen billigare om du räknar kvadratmeterpris och det är definitivt smartare.

Beambox är enkel och praktisk förvaring utanför hemmet

Med Beambox kan du enkelt förvara saker utanför hemmet. Du packar själv dina mindre föremål i lådor och sedan kommer Beambox och hämtar dem. Beambox fotograferar dina saker och förvarar dem i säkra förråd. Du kan när som helst logga in på din privata sida på webben för att se vad du förvarar hos Beambox. Om du kommer på att du behöver något är det bara att beställa hem det. Det här är det moderna sättet att hyra förråd på. Enkelt och smart!

Så fungerar Beambox:

  • Du väljer vilka föremål du vill magasinera
  • Du packar själv ner dina saker i lådor (egna lådor om du väljer BAS, våra lådor om du väljer FLEX)
  • Beambox kommer och hämtar upp lådorna
  • Beambox fotograferar dina föremål
  • Beambox lagrar lådorna med dina saker på ett säkert sätt
  • Logga in på din privata sida och se vad du förvarar
  • Beställ hem de saker som du behöver - när du behöver dem

Med Beambox betalar du endast för den förvaring som du faktiskt nyttjar. Beambox vill att det ska vara enkelt att förvara saker samtidigt som det är enkelt att använda det som du kommer på att du behöver.

Beambox samarbetar med Myrorna

När du börjar rensa bland sakerna där hemma kommer du förmodligen hitta sådant som du vill skänka bort. Det kan vara kläder eller andra föremål. Beambox samarbetar därför med Myrorna.

Som kund hos Beambox kan du vid beställning av vårt BAS-abonnemang få hem etiketter som du klistrar på de lådor som du vill skänka till Myrornas second hand. Beställer du FLEX-abonnemanget skickar vi med en extra låda och det som du väljer att lägga i den skänks till Myrorna. Genom att skänka bort saker kan du vara med och bidra till minskad konsumtion och miljöpåverkan i samhället. Det kan både du och vi vara stolta över. Med Beambox kan du känna dig trygg Att lagra sina ägodelar hos Beambox är tryggt. När du väljer att hyra förråd via Beambox så förvaras dina föremål i uppvärmda, larmade och bemannade lager. Det gör att du inte behöver oroa dig för att det ska hända något med dina saker. Beambox är det säkra och pålitliga alternativet när det gäller att hyra förråd.

Varmt välkommen till Beambox! Prova att hyra förråd genom oss redan i dag.

19 kr/mån

Beambox BAS

Har du redan packade saker? Ska du förvara tillfälligt vid flytt eller renovering, eller har du saker du vet ska stå i förvaring under lång tid? Då passar BAS dig.


Beambox FLEX

Behöver du utrymme hemma och har saker som tar plats men som du ändå vill använda ibland? Då är FLEX för dig.


BAS FLEX
Vad vill du förvara?
Har du packade lådor?
Vill du låna lådor av beambox?
Har du lite större saker såsom skidor, barnvagnar eller resväskor?
Vi hämtar sakerna hemma hos dig
Upphämtning av packade lådor hemma hos dig på valfritt datum
Du har full koll på dina saker
Foto av lådorna på ditt konto
Foto av varje sak i lådorna på ditt konto
Säker förvaring
Förvaring i övervakade, uppvärmda lokaler
När du behöver något kör vi hem det till dig
Antal gratis hemkörningar av saker 1 12
Hemkörning av hela lådor
Hemkörning av enstaka saker från en låda
BAS FLEX
Vad vill du förvara?
Har du packade lådor?
Vill du låna lådor av beambox?
Har du lite större saker såsom skidor, barnvagnar eller resväskor?
Vi hämtar sakerna hemma hos dig
Upphämtning av packade lådor hemma hos dig på valfritt datum
Du har full koll på dina saker
Foto av lådorna på ditt konto
Foto av varje sak i lådorna på ditt konto
Säker förvaring
Förvaring i övervakade, uppvärmda lokaler
När du behöver något kör vi hem det till dig
Antal gratis hemkörningar av saker 1 12
Hemkörning av hela lådor
Hemkörning av enstaka saker från en låda