Headerbild 1440x1024 2

Beambox bjuder dig på Bio! Vi tar hand om det som tar onödig plats där hemma men som du saknar tid och energi att göra något åt.

Så här kommer du igång:

1) Välj antal lådor (eller saker) du vill förvara

2) Skapa ett konto och välj när vi ska lämna och hämta dina lådor

3) Du kan när som helst beställa tillbaka dina lådor via hemsidan

4) Biobiljetten får du hemskickad

Varje låda kostar 49 kr per månad, så skippar du exemeplvis 1 latte per månad så kan du får bort en hel del kläder och prylar i hemmet som tar onödig plats. Det är självklart ingen uppsägningtid eller dolda avgifter.

Mvh Team Beambox

49 kr/mån
Välj antal Beamboxlådor

Välj antal Beamboxlådor

I våra lådor kan du förvara skor, böcker, leksaker, porslin, kläder, fotoalbum eller andra prylar som får plats i en flyttlåda.

Lådans dimensioner Maxvikt i låda
60 x 31 x 40cm 25kg

kr/mån

69 kr/mån
Välj antal stora saker

Välj antal stora saker

Vi tar även emot sånt som inte får plats i våra lådor såsom cyklar, resväskor, skidor eller barnvagnar. Packade flyttlådor ska bokas som stora saker.

Maxvikt
25kg

kr/mån

Pris/mån
0 kr

Beambox hämtar dina saker vid din dörr.

Beambox är en ny slags förvaringslösning som gör att du slipper hyra släp, kånka och bära dina saker till ett förråd. Vi hämtar och lämnar allt vid din dörr, vi fotar sakerna och gör dem tillgängliga för dig i en digital överblick, så att du alltid vet precis vad du har i förvaring. På Beambox betalar du bara för det du förvarar och inte för en fast yta.

Ägare till Beambox är Castellum, ett av Sveriges största Fastighetsbolag. Transportpartner är Bring, ett av nordens ledande logistikföretag.