the beambox team

Om Beambox

Beambox är en ny förvaringstjänst som vill ge dig utrymme till det som betyder mest. Anledningarna till att ha extern förvaring kan vara många, kanske ska du tömma lägenheten inför visning och flytt, kanske har du saker som du använder på vintern som mest står i vägen resten av året. Eller kanske är du en sådan som vill spara saker för att de kan vara bra att ha. Oavsett anledning så är vi redo att ta hand om dina saker. Så att du får mer plats för dig där hemma.

Vi på Beambox brinner för att du ska ha dina saker nära till hands och alltid veta var de är, inget mer rotande i lådor på vinden. Med vår katalogisering är sakerna uppradade och tillgängliga i din mobil.

Vi hämtar och lämnar alla saker vid din dörr. Du slipper bära, hyra släp och lägga tid på att ta dig någonstans. Allt du gör är att packa.

Vi som står bakom Beambox har kompetens inom produktutveckling och digitala tjänster. Vi har erfarenhet från stora varumärken som Absolut Vodka och Ica och vi har också startup-kompetens från techbolag. Vi är helägda av Castellum, ett av Sveriges största kommersiella fastighetsbolag. Detta innebär att vi driver vår lagerverksamhet från vakanta Castellum-lokaler och fastigheter, och utnyttjar kvadratmeter som annars skulle stått tomma i väntan på nya hyresgäster. Vi på Beambox tycker att det är smart att saker används. Och det gäller både lokaler och dina saker.

Beambox lanserades i april och vi har hjälpt kunder med deras utsorterade barnleksaker, säsongsbetonade kläder och konstverk som inte passar inredningen just nu.

Kontakta oss gärna med just ditt förvaringsbehov så kan vi lösa det tillsammans.