Om Beambox

Behöver du en smart förvaringslösning för allt som inte får plats där hemma?
Beambox hämtar, fotar, förvarar och lämnar sedan tillbaka det du behöver, när du behöver det.

Ibland är det svårt att få utrymme till det som betyder mest, och det gäller även dina saker.

För visst är det dumt att göra sig av med prylar även om de inte används så ofta? Kanske har du en skidutrustning som äter upp vindsförrådet, ett garage fyllt till bredden eller kanske hade det varit skönt att få undan lite vinterkläder på vårkanten?

Vi på Beambox vill underlätta för dig. Så ge inte upp vindsurfingdrömmarna - lägg dem på hyllan till nästa sommar. Beambox erbjuder sina kunder en användarvänlig och flexibel dörr-till dörr lagerlösning. Beställ en upphämtning av de föremål eller lådor du vill förvara hos oss och vi kommer hem till dig och plockar upp dem, självklart när det passar dig.

Beambox är dotterbolag till Castellum, ett av Sveriges största kommersiella fastighetsbolag. Detta innebär att vi driver vår lagerverksamhet från vakanta Castellum-lokaler och fastigheter, och utnyttjar kvadratmeter som annars skulle stått tomma i väntan på nya hyresgäster. Vi på Beambox tycker det är viktigt att utnyttja och förvalta våra egna tillgångar, och erbjuder tillika våra kunder ett enkelt sätt att maximera användandet av sina.

För att du ska få en tydlig översikt av de saker som du förvarar fotograferar vår personal dina lådor och föremål när de anländer på lagret. Bilderna på dina saker finns sedan tillgängliga på beambox.se, och kommer på så sätt kännas närmare än de gjorde i ditt eget förråd.